
Porties: 1 personen
calorieën: 161kcal
Ingrediënten
- 15 g boter
- 10 g suiker
- 0,20 stuk ei
- 30 g bloem
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Laat de boter op kamertemperatuur komen of zet deze enkele seconden in de microgolfoven. De boter moet kneedbaar zijn.
- Meng de boter met de suiker. Voeg het ei eraan toe en als laatste lepel per lepel de bloem.
- Maak een bol van het deeg en verpak in plastiek folie. Leg 5 minuutjes in de diepvriezer zodat het deeg kan opstijven.
- Haal het koekjesdeeg uit de diepvriezer en rol het uit tot op 1 cm. Steek vormpjes uit de koekjes.
- Bak de koekjes 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Koop vegan koekjes.
Bewaren: Bewaar in een afgesloten bewaardoos.
Nutrition
energie: 161kcal | koolhydraten: 10g | eiwitten: 1g | vetten: 13g | waarvan verzadigde vetzuren: 8g | natrium: 121mg | waarvan suiker: 10g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek