Wrap met appel en pindakaas

Wrap met appel en pindakaas

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 322kcal

Ingrediënten

  • 1 stuk volkorenwrap
  • 1 stuk appel
  • 20 g pindakaas
  • citroensap

Instructies

  • Snijd de appel in fijne schijfjes. Besprenkel met citroensap (zodat ze niet verkleuren).
  • Smeer pindakaas op de volkorenwrap en leg hierop de appelschijfjes. Rol de wrap op.
  • Bak de wrap kort aan in de pan.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook ander fruit gebruiken zoals banaan, peer,…
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Vegan: Dit gerecht is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de pan of oven. Of eet dit gerecht koud op.
Serveren: Serveer warm of koud.

Nutrition

energie: 322kcal | koolhydraten: 42g | eiwitten: 11g | vetten: 14g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 466mg | vezels: 7g | waarvan suiker: 11g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.