Ga terug
+ servings

Pasta met cordon bleu

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 45 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 657kcal

Ingrediënten

  • 0,25 stuk ui
  • 0,25 teentje look
  • 125 g tomaten
  • 75 g aubergine
  • 60 g penne
  • 125 g cordon blue
  • 50 ml rode wijn
  • 1 el olie
  • peper, zout, tijm, laurier

Instructies

  • Snipper de ui en look fijn. Snijd de aubergine in fijne blokjes. Snijd de tomaten in grove stukken.
  • Verhit olie in een pan. Stoof de ui, look en aubergine aan. Blus met rode wijn en voeg de tomaten toe. Voeg tijm en laurier toe. Laat pruttelen tot een saus. Kruid met peper en zout.
  • Kook de penne gaar.
  • Verhit olie in een pan en bak de cordon bleu gaar.
  • Meng de penne onder de tomatensaus. Werk af met cordon bleu.
Vegetarisch: Vervang de cordon bleu door een vegetarische schnitzel of door een kaasschnitzel.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm
Invriezen: Je kan dit gerecht invriezen.

Nutrition

energie: 657kcal | koolhydraten: 92g | eiwitten: 30g | vetten: 16g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 1188mg | vezels: 9g | waarvan suiker: 20g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek