Ga terug
+ servings

Cheesecake

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 45 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 1 uur
Porties: 1 personen
calorieën: 269kcal

Ingrediënten

  • 50 g magere platte kaas
  • 20 g ei
  • 17,5 g suiker
  • 7,5 g bloem
  • 20 g diepvries frambozen
  • 23 g kruimeldeeg

Instructies

  • Haal de frambozen uit de diepvriezer en laat deze ontdooien
  • Verwarm de oven voor op 170°C
  • Bekleed een taartvorm met bakpapier en het kruimeldeeg
  • Scheid het eigeel van het eiwit en houd het eiwit apart
  • Klop het eigeel met de suiker tot een lichtgeel mengsel
  • Voeg de bloem toe en als laatste de magere platte kaas
  • Klop het eiwit op tot schuim en spatel dit onder het platte kaas mengsel
  • Voeg als laatste de frambozen toe
  • Giet het platte kaas – frambozenmengsel in de taartvorm
  • Bak 45 – 60 minuten in de voorverwarmde oven
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Kies een ander vegan recept.
Bewaren: Bewaar in een afgesloten bewaardoor in de koelkast.
Serveren: Serveer koud.

Nutrition

energie: 269kcal | koolhydraten: 39g | eiwitten: 10g | vetten: 8g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 141mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 20g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek