Ga terug
+ servings

Havermoutkoekjes

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 215kcal

Ingrediënten

  • 0,5 stuk appel
  • 30 g havervlokken
  • 10 g rozijnen
  • 10 g boter

Instructies

  • Verwarm de oven op 180°C. Haal de boter uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen.
  • Schil de appel en snijd in blokjes.
  • Doe de appel, boter en de helft van de havermout in een blender en mix tot een grove massa.
  • Voeg de andere helft van de havermout en de rozijnen toe aan het mengsel.
  • Vorm balletjes en duw deze plat op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak voor 15 minuten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik een plantaardig alternatief voor boter.
Bewaren: Bewaar in een afgesloten bewaardoos.

Nutrition

energie: 215kcal | koolhydraten: 28g | eiwitten: 4g | vetten: 10g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 76mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 1g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek