Ga terug
+ servings

Panna cotta met framboos

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 128kcal

Ingrediënten

  • 80 ml kokosroom Alpro soya
  • 40 g frambozen diepvries
  • 3 g vanillesuiker
  • 0,5 blaadje gelatine

Instructies

  • Week de gelatine in koud water.
  • Doe de frambozen met suiker in een kookpot. Breng aan de kook en laat 5 minuten koken tot het een puree wordt. Voeg de kokosroom toe en laat nog even doorkoken.
  • Knijp de gelatine uit en voeg die toe aan het warm mengsel. Doe de panna cotta in potjes en laat afkoelen.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook gewone room gebruiken in plaats van kokosroom.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang de gelatine door agar agar.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Serveren: Serveer koud en werk eventueel af met frambozen.

Nutrition

energie: 128kcal | koolhydraten: 9g | eiwitten: 6g | vetten: 9g | waarvan verzadigde vetzuren: 8g | natrium: 15mg | vezels: 3g | waarvan suiker: 5g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek