Ga terug
+ servings

Pasta met boursin en gehakt

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 577kcal

Ingrediënten

  • 3 stuks selderstengel
  • 100 g schorseneren in bokaal
  • 0,25 stuk ui
  • 125 g gehakt
  • 60 g volkoren pasta
  • 75 g boursin
  • peper, zout

Instructies

  • Snijd de selder en ui in fijne stukken. Stoof deze aan in olie. Voeg na enkele minuten het gehakt toe.
  • Giet de schorseneren af en laat deze uitlekken.
  • Indien het gehakt en de groenten gaar zijn dan voeg je de boursin en schorseneren toe.
  • Kook de pasta gaar. Voeg de pasta toe aan het groenten-gehakt mengsel en meng alles onder elkaar.
Vegetarisch: Gebruik vegetarisch gehakt.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of in een kookpot.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 577kcal | koolhydraten: 51g | eiwitten: 36g | vetten: 28g | waarvan verzadigde vetzuren: 14g | natrium: 333mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek