Ga terug
+ servings

Ovenschotel met tomaat en vis

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 525kcal

Ingrediënten

  • 200 g aardappelen
  • 150 g schelvis
  • 200 g tomaten
  • 1 stuk ui
  • 1 teentje look
  • 10 g pijnboompitten
  • 1 el parmezaan
  • 1 el olie
  • rozemarijn, tijm

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snipper de ui en look fijn. Snijd de tomaten in grove stukken.
  • Stoof de ui en look aan in olie. Voeg na 5 minuten de tomaten toe.
  • Schil de aardappelen en snijd deze in fijne schijfjes. Stoom de aardappelen gaar.
  • Leg de aardappelschijfjes in een ovenschotel. Leg hierop de schelvis en kruid deze nog met peper, zout. Leg bovenop de vis het tomatenmengsel. Kruid met rozemarijn, tijm en parmezaan. Zet voor 10 minuten in de oven. Voeg na 10 minuten de pijnboompitten toe aan de ovenschotel.
Vegetarisch: Vervang de vis door vegetarische fish sticks
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of oven.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 525kcal | koolhydraten: 77g | eiwitten: 18g | vetten: 21g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 1755mg | vezels: 13g | waarvan suiker: 28g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek