Ga terug
+ servings
Hutsepot

Hutsepot

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 40 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 549kcal

Ingrediënten

  • 0,5 stuk ui
  • 100 g wortel
  • 100 g spinazie
  • 200 g aardappelen
  • 125 g kippenworst
  • 1 scheut melk
  • 1 el margarine
  • peper, zout, nootmuskaat

Instructies

  • Schil de aardappelen en de wortel en snijd in gelijke stukken. Kook deze gaar.
  • Snijd de ui in fijne blokjes. Stoof de ui glazig en voeg nadien de spinazie toe.
  • Pureer de aardappelen en de wortel met melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de ui en spinazie toe.
  • Bak de worst in margarine.
Vegetarisch: Gebruik vegetarische worst.
Bewaren: Bewaren in de koelkast.
Opwarmen: Opwarmen in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit gerecht kan je invriezen.

Nutrition

energie: 549kcal | koolhydraten: 54g | eiwitten: 28g | vetten: 27g | waarvan verzadigde vetzuren: 6g | natrium: 1553mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 10g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek