Ga terug
+ servings
Krokante kabeljauw wraps

Krokante kabeljauw wrap

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 Persoon
calorieën: 446kcal

Ingrediënten

  • 260 gram kabeljauw
  • 2 eetlepel paneermeel
  • 1 stuk ei
  • 1 el bloem
  • 2 stuks volkoren wrap
  • 150 g rode kool
  • peper, zout, paprikapoeder

Komkommer yoghurt dressing

  • 1/4 stuk komkommer
  • 125 g griekse yoghurt
  • 1/2 teentje look
  • peper, zout, dille

Side dish salade

  • 100 g rode kool
  • 1/4 stuk komkommer

Instructies

Komkommer yoghurt dressing

  • Pers de look.
  • Snij de komkommer open. Haal het natte gedeelte van de komkommer eruit. Rasp de komkommer fijn. Meng de yoghurt onder de geraspte komkommer. Voeg de look, peper, zout en dille toe aan de saus

Side dish salade

  • Snijd de rode kool en komkommer fijn.
  • Meng de rode kool en komkommer onder de zelfgemaakte komkommerdressing.
  • Let op: hoe voldoende saus over voor te gebruiken in de wrap.

Vis bereiding

  • Zet 3 borden klaar. 1 bord met bloem, meng in 1 bord het paneermeel samen met de kruiden. Breek het ei en kluts het los in een bord.
  • Dompel de vis eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het paneermengsel.
  • Smelt de margarine in een pan. Bak de vis voor 7 minuten goudbruin.
  • Warm de wraps op in de microgolfoven voor 15 seconden vul deze met de krokante vis, groenten en saus.
Variatiemogelijkheden: Je kan de tortilla ook in de oven verwarmen met olijfolie om een taco te krijgen.
Bewaren: Te bewaren in de koelkast.
Opwarmen: Bak de wrap en verwarm de tortilla à la minute.

Nutrition

energie: 446kcal | koolhydraten: 40g | eiwitten: 65g | vetten: 4g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 1135mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 20g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek