Ga terug
+ servings
gezond eten met weinig tijd

Naanbroodpizza

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 622kcal

Ingrediënten

  • 2 stuks naanbrood
  • 25 g geraspte kaas
  • 50 ml tomatenpassata
  • 1 schel cobourg
  • 100 g kerstomaten
  • 0,25 stuk rode ui
  • oregano

Instructies

  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Snijd de rode ui in twee en daarna in fijne ringen. Snijd de kerstomaten in twee.
  • Smeer het naanbrood in met tomatenpassata en kruid met oregano.
  • Beleg de naanbroodpizza met geraspte kaas, tomaten, rode ui en cobourg.
  • Zet voor 10 tot 15 minuten in de oven.
Variatiemogelijkheden: Je kan de naanbroodpizza ook beleggen met andere groenten zoals paprika, olijven,...
Vegetarisch: Laat de cobourg weg en voeg mozzarella toe.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de oven.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 622kcal | koolhydraten: 67g | eiwitten: 26g | vetten: 27g | waarvan verzadigde vetzuren: 11g | natrium: 1339mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 10g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek