Ga terug
+ servings

Wok met kip en pindasaus

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 680kcal

Ingrediënten

  • 125 g kip
  • 200 g voorgesneden wokgroenten
  • 60 g rijstnoedels
  • 125 ml kokosdrink
  • 10 g pinda's
  • 1,5 el 100% pindakaas
  • 0,5 stuk limoen
  • 0,5 el sojasaus
  • 0,5 el ketjap
  • 1 el sesamolie

Instructies

  • Kook de rijstnoedels gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Bak de kip gaar.
  • Meng de pindakaas, sojasaus, ketjap en kokosdrink tot een gladde saus. Pers de halve limoen en voeg deze toe aan de pindasaus.
  • Verhit sesamolie in een wokpan. Bak de wokgroenten goudbruin. Voeg de gekookte rijstnoedels en pindasaus toe. Laat nog even doorbakken en klaar. Werk af met pindanoten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of in de wokpan.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 680kcal | koolhydraten: 87g | eiwitten: 42g | vetten: 20g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 735mg | vezels: 11g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek