Ga terug
+ servings

Visbrochette

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 2 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 447kcal

Ingrediënten

  • 75 g kabeljauwhaasje
  • 75 g zalm
  • 150 g winterpostelein
  • 0,5 stuk gele paprika
  • 200 g aardappelen
  • scheut halfvolle melk
  • 1 el olie
  • peper, zout, nootmuskaat
  • Satéprikkers

Instructies

  • Snijd de aardappelen in twee en kook deze gaar.
  • Snijd de paprika, kabeljauw en zalm in blokjes om op de saté te prikken. Neem een satéprikker en schuif hierop en stukje paprika, kabeljauw, paprika, zalm, paprika,...
  • Pureer de aardappelen met melk en kruid met peper, zout, nootmuskaat. Voeg winterpostelein toe en meng deze onder de gepureerde aardappelen.
  • Je kan de visbrochette à la minute bakken of tijdens de meal prep bakken. Verhit olie in een pan en bak de visbrochette gaar.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook spinazie gebruiken in plaats van winterpostelein.
Vegetarisch: Vervang de vis door vegetarische vis.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm de puree en de visbrochette op in de microgolfoven of bak de brochette à la minute.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: De puree kan je invriezen.

Nutrition

energie: 447kcal | koolhydraten: 40g | eiwitten: 37g | vetten: 16g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 154mg | vezels: 6g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek