
Porties: 1 personen
calorieën: 185kcal
Ingrediënten
- 25 g crackers bv. wasa rozemarijn
- 150 g wortel
- 10 ml water
- 2 g bouillon
- cayennepeper paprikapoeder, peper, zout
Instructies
- Snijd de wortel in schijfjes. Stoom of kook de wortel gaar.
- Mix de wortel met bouillon, cayennepeper, zout en peper tot een vaste dipsaus. Als het mengsel te vast is, voeg dan water toe.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Serveren: Serveer met crackers.
Invriezen: De worteldip kan je invriezen.
Nutrition
energie: 185kcal | koolhydraten: 30g | eiwitten: 3g | vetten: 6g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 332mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 9g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Add a Comment