
Porties: 1 personen
calorieën: 680kcal
Ingrediënten
- 125 g kip
- 200 g voorgesneden wokgroenten
- 60 g rijstnoedels
- 125 ml kokosdrink
- 10 g pinda’s
- 1,5 el 100% pindakaas
- 0,5 stuk limoen
- 0,5 el sojasaus
- 0,5 el ketjap
- 1 el sesamolie
Instructies
- Kook de rijstnoedels gaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Bak de kip gaar.
- Meng de pindakaas, sojasaus, ketjap en kokosdrink tot een gladde saus. Pers de halve limoen en voeg deze toe aan de pindasaus.
- Verhit sesamolie in een wokpan. Bak de wokgroenten goudbruin. Voeg de gekookte rijstnoedels en pindasaus toe. Laat nog even doorbakken en klaar. Werk af met pindanoten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of in de wokpan.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 680kcal | koolhydraten: 87g | eiwitten: 42g | vetten: 20g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 735mg | vezels: 11g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek