Welke meal prep potjes moet ik kopen?

We krijgen super de vraag welke meal prep potjes wij gebruiken. Een super goede vraag want de kwaliteit van de potjes die je gebruikt, heeft een invloed op de houdbaarheid van je meal prep. Wie ons volgt op instagram heeft vast al gezien dat wij grote fan zijn van het merk Amuse.

Word jij ook fan van amuse? Koop nu met onze kortingscode MEALPREPBIBI10 en ontvang  10% jouw meal prep potjes. 

Waarom zijn wij fan?

Amuse is er voor je op ieder moment van de dag, ontijt, lunch, diner, snacks, water,… en wij zijn helemaal fan en wel om deze redenen: 

 • Ze sluiten heel goed af.
 • Ze zijn voedingsgeschikt.
 • Je kan ze in het afwasmachine, microgolfoven en diepvriezer steken.
 • De potjes zijn duurzaam want ze gaan jaren mee. Daarnaast worden ze in België ontworpen en geproduceerd en dat is goed voor het milieu.
 • Ze zijn mooi en ook dat vinden we belangrijk. Ik word oprecht gelukkig als ik naar deze potjes kijk. 

Welke potjes moet ik kopen?

We weten dat een ruim aanbod leuk is maar het extra moeilijk maakt om te kiezen. Daarom geven wij hieronder een slectie van onze favoriete amuse potjes per maaltijd.

Ontbijt

De morning & noon bowl is 1 van onze favorieten! Waarom? Het is zo een handig potje die je zowel voor het ontbijt als de lunch kan gebruiken. Ideaal als je veel op de baan bent want deze pot is uitermate geschikt om on-the-go mee te nemen.

Vul het kommetje met smeuïge yoghurt, een kleurrijke smoothie of salade. Kijk ook eens onder het glasheldere deksel. Hier schuilt een geheim compartiment: een kleine schatkamer om te vullen met al jouw lievelingstoppings!

Mag in de vaatwasser, diepvries en magnetron (zonder deksel).

Lunch

De brooddoos 3 in 1 neemt Katrien graag mee als ze naar een opleiding moet. Je kan hier zo gemakkelijk een gevarieerde lunch in meenemen. 

Het tussenschot zorgt ervoor dat je een slaatje en boterhammen kan afsluiten van elkaar. In het aparte sauspotje bewaar je zonder gevaar op lekken de lekkerste dressing.

Alle onderdelen mogen in de microgolfoven (zonder sauspotje en rekker). Stop alles veilig in de vaatwas of diepvriezer

De vacutop met opdeelvakken is super handig voor een maaltijd on-the-go. 

Dit is Hellen haar favoriet want dit is ideaal om meal prep maaltijden in mee te nemen.  Zo hoef je niet 3 verschillende potjes mee te sleuren maar kan je alles proper indelen.

Kan in de vaatwas en magnetron (zonder deksel).

Diner

De set van 3 bowls (200 – 1000 – 2000 ml) zijn ongelooflijk mooi. Wij vinden ze ideaal om mee uit te pakken als je bezoek hebt.

Meal prep je diner voor vrienden en familie en bewaar ze in deze mooie bowls in de koelkast. Als je gasten toekomen kan je deze mooie bowls op tafel zetten. Iedereen zal je vragen waar je deze gekocht hebt.

 • 200 ml is ideaal voor sausjes
 • 1000 ml is ideaal voor een 1 pansgerecht voor 1 persoon
 • 2000 ml is ideaal om voor 2 personen een gerecht te bewaren.

Kan in de vaatwas en magnetron (zonder deksel).

De vacutop bewaardozen zijn onze favoriet als het op prijs-kwaliteit aankomt.

Dankzij de hermetische afsluiting blijft je eten merkbaar langer vers. Stapelen en wegbergen? Een fluitje van een cent. En heb je die mooie kleur al gezien? Deze potjes zijn ideaal om je volledige kast bewaardozen mee te vervangen. Door de lagere prijs kan jij je dus helemaal laten gaan.

Je hebt ze in de volgende formaten: 

 • 250 ml ideaal voor een snack of een portie soep
 • 500 ml ideaal voor een onderdeel van een maaltijd bijvoorbeeld puree
 • 750 ml ideaal om éénpansgerechten in te bewaren
 • 1000 ml ideaal om voor 2 personen een maaltijdonderdeel in te bewaren bv puree
 • 1700 ml ideaal om gerechten voor 2 personen in te bewaren
 • 2700 ml ideaal voor gerechten voor 3 personen in te bewaren

Ben jij ondertussen ook helemaal fan van al deze mooie potjes? Goed nieuws want je kan dankzij BIBI met 10% korting kopen. Gebruik de code MEALPREPBIBI10 of klik op deze link.

Tags: No tags

Comments are closed.