Viswraps

Viswraps

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 0 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 602kcal

Ingrediënten

  • 1,5 stuks wrap
  • 3 stuks fish sticks
  • 100 g komkommer
  • 100 g kropsla
  • 1 el tartaarsaus
  • 1 el margarine

Instructies

  • Snijd de komkommer in schijfjes. Was de kropsla en snijd in fijne reepjes.
  • Bak de fish sticks in margarine of bak ze in de oven.
  • Besmeer de wrap met tartaarsaus, leg hierop de komkommer en kropsla en als laatste de fish sticks. Rol de wrap op.
Vegetarisch: Vervang de fish sticks door vegetarische fish sticks.
Bewaren: Rol de wrap nog niet op als je dit gerecht wil bewaren maar houd alle componenten apart. Doe groentjes in een apart potje en rol de wrap op het moment dat je dit gaat opeten. Bewaar alle compontent in de koelkast (behalve de wraps).
Opwarmen: Warm de fish sticks terug op in de pan of oven. Warm de wrap enkele seconden op in de microgolfoven.

Nutrition

energie: 602kcal | koolhydraten: 68g | eiwitten: 22g | vetten: 27g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 790mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 8g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.