
Porties: 1 personen
calorieën: 517kcal
Ingrediënten
- 125 g kabeljauw
- 0,5 stuk prei
- 200 g aardappel
- 200 g broccoli
- scheut melk
- 1 el olie
- snufje peper, zout, nootmuskaat, tijm
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de prei in fijne ringen. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Snijd de broccoli in fijne roosjes.
- Kook de aardappelen gaar. Kook de broccoli gaar.
- Neem een stuk aluminiumfolie, leg de kabeljauw erin en overgiet met olie. Kruid met peper, zout en tijm. Voeg de prei toe. Plaats in de oven tot de vis en groenten gaar zijn (ongeveer 20 minuten).
- Pureer de broccoli en de aardappelen met een scheut melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
- Warm de groentenpuree op en serveer bij de vispapillot.
Variatiemogelijkheden: Kies een diepvriespuree die je lekker vindt. Je kan de puree ook vers maken.
Vegetarisch: Kies een vegetarisch alternatief voor vis.
Vegan: Kies een vegan alternatief voor vis.
Bewaren: Dit recept maak je à la minute klaar en kan je niet bewaren.
Opwarmen: Warm de diepvriespuree op in de microgolfoven of kookpot.
Serveren: Serveer de vispapillot met groentenpuree.
Nutrition
energie: 517kcal | koolhydraten: 74g | eiwitten: 31g | vetten: 11g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 98mg | vezels: 9g | waarvan suiker: 4g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Add a Comment