Vegetarische quesadilla’s

Vegetarische quesadilla’s

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 671kcal

Ingrediënten

  • 2 stuks volkoren wraps
  • 100 g rode bonen
  • 0,5 stuk limoen
  • 0,5 stuk groene paprika
  • 100 g kerstomaten
  • 0,5 stuk sjalot
  • 25 g geraspte cheddar
  • 25 g zure room
  • koriander, paprikapoeder, peper, zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Giet de rode bonen af en spoel ze af onder stromend water. Doe ze in een blender samen met koriander, paprikapoeder, zout en het sap van de limoen. Meng tot een gladde massa. Indien het niet goed mixt, voeg dan extra limoensap toe.
  • Snipper de sjalot fijn. Snijd de kerstomaten in twee en paprika in blokjes.
  • Neem een wrap en smeer in met rode bonen pasta. Leg hierop de groene paprika, kerstomaten en sjalot. Werk af met cheddar en zure room. Leg hierop een tweede wrap en druk aan.
  • Bak de quesadilla 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op de in de oven of pan.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 671kcal | koolhydraten: 94g | eiwitten: 28g | vetten: 22g | waarvan verzadigde vetzuren: 11g | natrium: 1016mg | vezels: 18g | waarvan suiker: 12g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.