Vegetarische cannelloni

Vegetarische cannelloni

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 551kcal

Ingrediënten

  • 5 stuk gedroogde cannelloni
  • 200 g spinazie
  • 2 stuks tomaten
  • 100 g ricotta
  • 200 g tomatenpassata
  • 0,5 stuk ui
  • 0,5 look
  • 1 el margarine
  • paprikapoeder, cayennepeper, peper, zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui, look fijn en snijd de tomaten in fijne blokjes.
  • Bak de ui en look, voeg de spinazie toe.
  • Maak de tomatensaus. Stoof ui en tomaten aan en voeg de tomatenpassata toe. Kruid met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper.
  • Roer de ricotta onder de spinazie en vul de cannelloni.
  • Vul een ovenschaal, eerst een laag tomatenpassata dan de cannelloni, eindig altijd met tomatenmengsel.
  • Bak de cannelloni 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Vervang de ricotta door een vegan alternatief.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de micogolfoven of oven.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 551kcal | koolhydraten: 64g | eiwitten: 27g | vetten: 23g | waarvan verzadigde vetzuren: 10g | natrium: 605mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 12g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.