Vanillepudding

Vanillepudding

Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 2 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 184kcal

Ingrediënten

  • 100 ml melk
  • 7,5 g maizena
  • 0,5 stuk eigeel
  • 8 g suiker
  • 4 g vanillesuiker

Instructies

  • Meng de eieren met suiker, vanillesuiker en maizena. Los de maizena eventueel op in een beetje melk.
  • Breng de melk aan de kook. Giet de kokende melk bij het ei-suiker mengsel.
  • Giet het mengsel terug in de kookpot en klop 1 minuut goed door tot het pudding wordt.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Laat het ei weg en vervang melk door een plantaardig alternatief of gebruik puddingpoeder.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.

Nutrition

energie: 184kcal | koolhydraten: 24g | eiwitten: 6g | vetten: 7g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 51mg | waarvan suiker: 17g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.