
Porties: 1 personen
calorieën: 535kcal
Ingrediënten
- 200 g tomaat
- 200 g aardappel
- 125 g gepelde garnalen
- 1 stuk limoen
- 50 ml kokosroom
- 1 el mayonaise
- verse koriander
- peper, zout, paparikapoeder, bieslook, gember
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd in acht gelijke stukken. Zet ze onder in water en breng aan de kook. Kook de aardappelen gaar.
- Snijd het hoedje van de tomaat eraf en hol deze uit met een lepel.
- Meng de garnalen met limoensap, kokosroom. Breng op smaak met peper, zout, paparikapoeder, gember. Snijd de koriander fijn en voeg ook deze toe aan de garnalen.
- Meng de aardappelen met mayonaise. Kruid met peper, zout en bieslook.
Vegetarisch: Vervang de garnalen door een eitje.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Dit gerecht eet je koud.
Serveren: Serveer koud.
Nutrition
energie: 535kcal | koolhydraten: 43g | eiwitten: 32g | vetten: 21g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 1152mg | vezels: 7g | waarvan suiker: 7g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek