Thaise curry

Thaise curry

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 438kcal

Ingrediënten

  • 200 g voorgesneden wokgroenten
  • 250 ml kokosmelk Alpro soya
  • 1 el rode curry
  • 0,5 teentje look
  • 200 g aardappel
  • 1 el vissaus
  • 0,5 stuk limoen
  • 1 el margarine
  • peper zout

Instructies

  • Snijd de aardappelen in acht. Bak de aardappelen goudbruin in margarine. Voeg daarna de wokgroenten toe en bak ze kort aan.
  • Voeg de kokosmelk, rode curry, vissaus en limoen toe. Laat dit een 20-tal minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of oven.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 438kcal | koolhydraten: 66g | eiwitten: 12g | vetten: 11g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 986mg | vezels: 14g | waarvan suiker: 4g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen

Op zoek naar meer receptinspiratie?

Klik hier

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *