Taco met kip

Vegetarische taco

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 2 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 499kcal

Ingrediënten

  • 2 stuks tortilla
  • 1 stuk rode ui
  • 100 g tomaten in blokjes
  • 2 stuks verse tomaten
  • 125 g vegetarisch gehakt
  • 50 g maïs
  • 25 g avocado
  • 1 el margarine
  • peper, zout, tacokruiden

Instructies

  • Snijd de rode ui fijn en de tomaten in stukken.
  • Stoof de rode ui aan in olie. Voeg verse tomaten en tomatensaus toe. Kruid met peper, zout en tacokruiden. Voeg na 5 minuten pruttelen het vegetarische gehakt toe. Haal van het vuur en voeg dan de maïs toe.
  • Warm de tortilla's op in de microgolfoven. Beleg deze met de tacovulling en werk af met stukjes avocado.
Vegetarisch: Dit gerecht is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of kookpot.
Invriezen: De tacosaus kan je invriezen en wraps kan je invriezen.

Nutrition

energie: 499kcal | koolhydraten: 41g | eiwitten: 32g | vetten: 24g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 354mg | vezels: 7g | waarvan suiker: 7g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.