Gezondernemen

Zomer retreat met focus op je business en gezondheid. 

DSC_5468

Hi power women,

Ken je dat gevoel dat je in de zomer achter je laptop aan het werken bent en je hele instagram feed vol vakantie kiekjes staat van vrienden die op het strand in Ibiza liggen (of op de camping in Frankrijk)?
 
Ondertussen zit jij maar wat aan te modderen in een zee van werk zonder focus of concreet doel. Een groot deel van je klanten is op vakantie dus ook je agenda heeft wat gaatjes maar je slaagt er niet in om deze nuttig op te vullen.
 
Ho, stop!
 
Deze zomer wordt ANDERS.

Gezondernemen, iets voor jou?

Wil jij…

  • In de zomer omringd worden door inspirerende vrouwelijke ondernemers en samen aan je gezondheid werken?
  • Betere focus en meer werk verzetten zonder jezelf en je gezondheid uit het oog te verliezen?
  • Accountability voor zowel je business als healthy goals?
  • Je zelfzorg niet langer onderaan je to do zetten?
  • Meer energie door in te zetten op je voeding, beweging en zelfzorg?

Wat maakt onze zomer retreat uniek?

BiBi-049

Combinatie health & business

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar heb je vast al van gehoord. Door business en gezondheid te combineren kom jij in topvorm de zomer door.

BiBi-203

Focus in de zomer

In plaats van de hele zomer maar een beetje aan te modderen, verricht jij op 2 dagen zoveel werk dat je de andere dagen ook écht wat meer kan relaxen en genieten.

BiBi-064

BIBI tribe

Twee maanden lang jezelf omringen door ondernemers die een klankbord zijn, die een eigen expertise hebben, die je accountable houden,… zodat je je niet alleen voelt en meer werk gedaan krijgt.

Hoe doen we dat?

Sport

Je krijgt een volledige beweeganalyse + een trainingsschema op maat. Hierna volg je zoveel sportsessies je wil per week.

t.w.v. €599

Voeding

Gezond eten wordt super simpel dankzij de workshop "Gezond zonder te koken", je eigen planning tool en onze info data base.

t.w.v. €199

Co working

Je werkt 2 dagen per week op BIBI samen met 3 andere ondernemers. Zo wordt je focus haarscherp en word je accountable gehouden.

t.w.v. €299

Mastermind

Twee keer houden we een mastermind sessie waarin je samen met 4 anderen gaat brainstormen over een obstakel in jouw bedrijf. Jij gaat naar huis met 1000 nieuwe ideeën.

t.w.v. €399

Doelen behalen

Nog voor we starten, zetten we onze doelen en focus haarscherp tijdens een kick-off (gegeven door onze eigen business mentor Rogier.Live). Halverwege doen we een check van hoe het loopt en waar er bijgesteld dient te worden.

t.w.v. €599

BIBI tribe

Je zal je deze zomer nooit alleen voelen dankzij de gezellige vibe van onze tribe. Elke ondernemer met haar expertise waar jij ook mee op kan leunen. Want Samen Sterk!

t.w.v. onbetaalbaar

Jij krijgt dus een totale waarde van €2095, maar als jij als early bird in schrijft (voor de eerste 4 deelnemers), betaal je maar: 

€999

Psst, wij hebben maar plaats voor 8 ondernemende vrouwen, snel zijn is de boodschap

We gaan samen voor een energieke zomer!

Breng je leven en business deze zomer naar een hoger niveau!

Wil jij deze zomer met haarscherpe focus aan de slag met je bedrijf en goede gewoontes opbouwen op vlak van je gezondheid? 

Dankzij onze zomer retreat leer jij de focus binnen je bedrijf juist te leggen. Hierdoor zal je een duidelijke richting hebben en ook betere resultaten halen. Daarnaast maken we je gezondheid prioriteit zodat jij voldoende energie hebt om je to-do’s op 1-2-3 af te werken. 

Je kan inschrijven tot dinsdag 28 augustus.

Dit is wat anderen zeggen

Schermafbeelding 2022-05-27 om 12.36.57
Schermafbeelding 2022-05-27 om 12.37.43
Schermafbeelding 2022-05-27 om 12.37.59

Het programma

Twee maanden lang gaan we samen werken aan meer focus in je business en het opbouwen van gezonde gewoontes. Er zijn enkele topics die wekelijks zullen terugkomen en dat zijn de volgende:

 • Co-working: 2 dagen per week 
 • Sportsessies: Afhankelijk van je doelen 1 à 2 sessies per week.
 • Foodplanning: Bij de start van de week maak je onder begeleiding je eigen weekmenu.

Daarnaast voorzien we ook een programma voor zowel je business als health. Het volledige programma vind je hieronder

Kick-off: We maken een concreet plan voor de zomer: duidelijke doelen. Wat wil jij gedaan hebben op 2 maanden? Waar wil jij de focus leggen? Een duidelijk plan zorgt voor het beste resultaat. 

Workshop: Je krijgt een workshop “gezond eten voor drukbezette vrouwen”. Dankzij deze workshop leer je hoe je de komende weken (en de rest van je leven) met een minimale tijdsinvestering toch elke dag gezond kan eten. 

Assessement: Daarnaast doet één van onze trainers een volledige beweeganalyse. 

BIBI barometer om je progressie te meten vul je 1 keer per maand een vragenlijst in over je gezonde gewoontes en mindset.

Mastermind: Samen brainstormen over een obstakel in je bedrijf. Dankzij de input van 4 andere ondernemers ga je naar huis met 1000 ideeën.  

Individuele beweegsessie: Deze week leer je op een correcte manier bewegen volgens de noden van jouw lichaam in je tweede één op één sessie. 

Persoonlijk trainingsschema: Op basis van jouw assessement maakt je personal trainer een schema op maat van jouw doelen, noden en lichaam. Met dit schema kan je dan meerdere keren komen sporten tijdens onze personal training in groep. 

Co-working: Elke week kan jij je doelen omzetten in actie in onze co-working. 

Co-working: knal door aan jouw doelen. Maak gebruik van je mini-netwerk vol expertise. 

Elke voormiddag houden we “focustijd” met blokken van 50min. 

We zitten in de helft van de zomer.

Reflectie/evaluatie van doelen tot nu toe: Tijd voor een reflectie momentje. We nemen de doelen erbij die we in de allereerste sessie hebben vastgelegd en gaan deze bijstellen of herevalueren. 

BIBI barometer om je progressie te meten vul je 1 keer per maand een vragenlijst in over je gezonde gewoontes en mindset.

Mastermind: Het is weer tijd om het brein van de andere ondernemers te lenen want in deze week is het onze tweede mastermind rond iets waar jij op botst.

Full focus op je bedrijf deze week: geen afleidingen, enkel actie. 

Doelen conclusie: Hoe verliepen de focusweken? Wat heb je geleerd en neem je mee voor de toekomst? Hoe ga je je nieuwe gezonde gewoontes volhouden?…

Apero-time! We sluiten de zomer af met een gezellige apero. 

Wat is BIBI?

Bijna elke drukbezette vrouw ervaart vandaag dezelfde druk: hoe kan je je job, gezin en sociaal leven combineren met een gezonde en actieve levensstijl? Mooi in theorie, maar best lastig te vertalen naar de praktijk! 

BIBI maakt alles rond een gezonde levensstijl hapklaar: van menu-inspiratie tot toegankelijke sportsessies, zowel on- als offline. En dat in een gezellig kader, pal in het hartje van Antwerpen, waar vrouwen zich helemaal thuis voelen. Bovendien streven we bij BIBI geen onrealistisch ideaalbeeld na, maar focussen we op een goed, gezond en fit gevoel. Believe in you, like we do!.

Als diëtiste (Hellen) en personal trainer (Katrien) hebben we er onze missie van gemaakt om drukbezette vrouwen te helpen bij hun dagelijkse zoektocht naar een evenwichtige levensstijl. Waarom zouden we onze specialisaties niet combineren? Zo stampten we in 2020 BIBI uit de grond: een concept op maat van moderne vrouwen van wie het schema altijd een beetje overloopt.

Samen met ons team bouwen aan een gebalanceerde, gezonde levensstijl voor Élke vrouw.

DSC_5385

Ben jij erbij?

Nog vragen? Bekijk onze FAQ

Je kan 2 dagen per week komen en hebt keuze uit maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Je kan online je plekje reserveren.

Je hebt in de omgeving verschillende parkeergelegenheden:
– Oude leeuwenrui
– Parking Indigo Tolhuis
– Parking Waagnatie = goedkoopst

Maar ook met openbaar vervoer is BIBI makkelijk bereikbaar:
– Antwerpen centraal is 20min te voet.
– Tram tot Groenplaats (12min wandelen)
– Tram 7 tot halte Klapdorp (3 min wandelen).

Ja hoor, je ontvangt na je aankoop meteen een factuur.

Je mag zo vaak als je wil bij BIBI komen sporten. 

Vanop vakantie coachen wij verder. We voorzien online vakantie workouts.