Spinaziesoep

Spinaziesoep

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 93kcal

Ingrediënten

  • 100 g spinazie
  • 25 g prei
  • 0,2 stuk ui
  • 25 g aardappel
  • 200 ml water
  • 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
  • 2 g margarine
  • peper, zout

Instructies

  • Snijd de ui, aardappel en prei in grove stukken en stoof aan in margarine. Voeg als laatste de spinazie toe.
  • Voeg water toe, maar zorg ervoor dat de groenten net niet volledig onder water staan.
  • Verkruimel de bouillonblokjes over de groenten. Kruid af met peper, zout.
  • Laat de groenten ongeveer 15 minuten koken tot ze gaar zijn. Mix de soep. Kruid bij indien nodig.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar dit recept in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of in een kookpot op het vuur.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 93kcal | koolhydraten: 17g | eiwitten: 4g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 127mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 5g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

2 Responses