Spaghetti

Spaghetti

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 45 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 555kcal

Ingrediënten

  • 120 g voorgesneden groenten
  • 1 stuk tomaat
  • 200 ml tomatenpassata
  • 100 g kippengehakt
  • 60 g volkoren pasta
  • 0,25 el olie
  • 0,25 el margarine
  • spaghettikruiden peper, zout, oregano, cayennepeper

Instructies

  • Verhit olie in een kookpot en stoof de voorgesneden groenten. Voeg daarna de tomatenpassata toe.
  • Verhit de margarine en bak het kippengehakt bruin. Voeg toe aan de groenten-tomatensaus.
  • Laat een tijdje pruttelen en kruid af. Hoe langer de saus kan pruttelen hoe meer smaak ze krijgt.
  • Snijd de tomaten in stukken en voeg ze als laatste toe aan de saus.
  • Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Serveer de pasta met de tomatensaus.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook zelf groenten snijden. Je kan ook kiezen voor een andere gehaktsoort.
Vegetarisch: Kies een vegetarisch alternatief voor gehakt bv. quorn.
Vegan: Kies een vegan alternatief voor gehakt bv. quorn.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of kookpot.
Serveren: Serveer met geraspte kaas, kook de pasta à la minute gaar op de dag dat je de spaghetti gaat opeten.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 555kcal | koolhydraten: 81g | eiwitten: 35g | vetten: 15g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 415mg | vezels: 10g | waarvan suiker: 12g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.