
Porties: 1 personen
calorieën: 171kcal
Ingrediënten
- 1 el pindakaas
- 1 stuk droge koekjes vb.: mariakoekjes
- 6,5 g chocolade
- 5 g pinda’s
Instructies
- Smelt de chocolade. Neem een bakvorm met anti-aanbaklaag. Smeer hierin de gesmolten chocolade. Laat afkoelen in de diepvries of koelkast.
- Doe de pindakaas en droge koekjes in de blender. Mix tot een fijne massa.
- Neem de bakvorm uit de diepvries en smeer het pindamengsel bovenop de chocolade.
- Hak de pindanoten fijn. Duw ze in de pindavulling. Plaats terug in de diepvries. Haal de snickers uit de vorm en klaar.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Nutrition
energie: 171kcal | koolhydraten: 13g | eiwitten: 5g | vetten: 12g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 100mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Wat voor bakvorm gebruik je hiervoor?
Hi Elke
Ik gebruik hier graag een siliconen bakvorm voor want dan krijg je de snickers er gemakkelijk uit.
Bijvoorbeeld deze:
https://www.collishop.be/e/nl/cs/347612-133-lekue-bakvorm-voor-15-cakejes-3201239