Seldersoep

Seldersoep

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 52kcal

Ingrediënten

  • 60 g selder
  • 0,5 stuk ui
  • 0,5 stuk aardappel
  • 2 g bouillon (gebruik bouillonpoeder of een bouillonblokje)
  • 0,2 el margarine
  • peper, zout

Instructies

  • Snijd de ui en selder in grove stukken.
  • Stoof de ui en selder aan in margarine zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 20 minuten koken.
  • Mix de soep en kruid ze met peper, zout.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met crackers, toast of boterham.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 52kcal | koolhydraten: 8g | eiwitten: 1g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 78mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 2g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.