Rode vruchten crumble –

ontbijten om mee te nemen

Rode vruchten crumble

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 243kcal

Ingrediënten

  • 125 g rood fruit diepvries
  • 45 g havervlokken
  • 0,25 stuk eiwit
  • 0,5 el honing
  • speculaaskruiden
  • gember

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Doe het rood fruit (diepvries) in een ovenschaal.
  • Meng de havervlokken met het eiwit, de honing, speculaaskruiden en gember. Verdeel dit mengsel over het rood fruit.
  • Zet 10 tot 20 minuten in de oven tot er een crumble ontstaat. Eventueel kan je de grill opzetten.
Variatiemogelijkheden: Je kan de rode vruchten ook verwisselen met appel
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Laat het eiwit weg en vervang het door olie. Vervang de honing door agavesiroop.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de oven of microgolfoven.
Serveren: Serveer met platte kaas, yoghurt, skyr…

Nutrition

energie: 243kcal | koolhydraten: 49g | eiwitten: 7g | vetten: 3g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 4mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 13g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *