
Porties: 1 personen
calorieën: 130kcal
Ingrediënten
- 125 ml kokosdrink vb.: alpro
- 25 g rijstvlokken
- 0,5 zakje vanillesuiker
- speculaaskruiden
Instructies
- Voeg de rijstvlokken, kokosmelk en vanillesuiker toe aan een kookpot. Laat koken totdat er een dikke rijstpap ontstaat.
- Voeg als laatste speculaaskruiden toe. Laat afkoelen in de koelkast.
Variatiemogelijkheden: Rijstvlokken zijn geplette rijstkorrels. Je kan hiermee op minder dan 10 minuten rijstpap maken. Indien je normale dessert rijst neemt kan dit 30 tot 45 minuten duren.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Nutrition
energie: 130kcal | koolhydraten: 25g | eiwitten: 2g | vetten: 3g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 1mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 4g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Op zoek naar meer receptinspiratie?
Klik hier
Add a Comment