Wat klanten over BIBI zeggen...

“Ik leerde BIBI toevallig via instagram kennen & was meteen fan. Katrien en Hellen pakken het realistisch & praktisch aan met veel liefde voor iedereen. Na coaching bij hen, voel je je sowieso veel beter in je vel. Veel coaches kunnen hiervan nog iets leren!”

Valerie

“Ik vond het een hele fijne meal prep kookworkshop. Het was een toffe groep en jij, Hellen, vond ik ook heel warm, aangenaam en behulpzaam. Ik heb veel bijgeleerd qua tips & tricks en ook hoe beter om te gaan met eten. Dingen die logisch zijn maar waar je niet bij stil staat. Dankjewel voor de fijne, leerzame avond en doe zo verder. Ik volg al lang verschillende instagram accounts over mealprep maar om er dan mee aan de slag te gaan en volledige menu’s te bedenken kwam er nooit van. Dankzij jullie en jullie concept, wordt dit ineens toegankelijk, leuk en mogelijk”

Wendy

review BIBI klant

“Een prachtig initiatief van twee geweldige vrouwen die zich 200% inzetten voor klanttevredenheid én klantgelukkigheid! Geen zweverige zever maar concrete, haalbare, op maat gemaakte begeleiding op vlak van voeding, sport en wellbeing waar je écht iets aan hebt. Ik train zelf met Katrien en, zonder dramatisch te willen klinken, ze heeft mijn leven echt veranderd. Ik was officieel de minst sportieve mens op deze planeet en heb dankzij haar haalbare oefeningen, continue motivatie en begeleiding, lieve woorden en schoppen onder mijn kont op korte termijn resultaten geboekt waar ik nooit van had durven dromen. Ik was altijd bang van de “machosfeer” die er in veel fitnessen hangt, maar trainen met Katrien is als afspreken met mijn beste vriendin twee keer per week. Vijf sterren geven is eigenlijk verre van voldoende. Ik kijk met veel plezier uit naar wat ik samen met haar nog ga bereiken!”

Mella