BIBI vibes door onze klanten

Nog niet helemaal overtuigd over opstarten bij BIBI? Bekijk en lees hieronder de reviews van onze grootste supporters namelijk onze BIBI klanten.

Zij vertellen met veel plezier waarom opstarten bij BIBI de grootste verandering in hun leven is.

Review Liesbeth

Liesbeth startte 4 maanden geleden op bij BIBI na lang twijfelen. Ze twijfelde omdat BIBI voelde als een laatste kans, als dit niet lukt dan had ze het gevoel nergens terecht te kunnen. ⁠

⁠De eerste betaling was een grote investering maar ⁠4 maanden later kan ze trots vertellen dat de investering elke euro waard is.⁠

Zelf Liesbeth haar zoontje merkt een duidelijk verschil en moedigt haar aan om te komen sporten want “mama, jij moet gaan sporten, daarmee help je mij ook want daardoor word jij sterker, heb je minder pijn en kan je meer met mij spelen. ⁠⁠

Bekijk Liesbeth haar volledige review in de video. 

Ik sport nu al enkele maanden bij BIBI en heb het mij nog geen moment beklaagd.
Ik ben hier terecht gekomen nadat dokters mij wat opgegeven hadden, een "vervaldatum" gegeven hadden maar wat ik zelf niet wou accepteren.
Hellen en Katrien gaven me meteen een goed en warm gevoel en gingen samen met mij de strijd aan.
Enkele maanden later kan ik met trots zeggen dat mijn vervaldatum niet meer van toepassing is en dat ik sterker ben dan ooit ervoor.
Ik krijg iedere keer meer vertrouwen in mijn lichaam en voel me ook steeds veiliger in mijn lichaam.
Ik ben hier fysiek gegroeid maar zeker ook mentaal/persoonlijk. - Flavia

Review Marijne

Marijne

ik was bang dat de houdingen die ik aannam volledig verkeerd waren. Niemand die me in mijn vorige fitness ooit gecorrigeerd heeft, aangezien de trainers daar niet naar je omkeken. Wat een wereld van verschil in vergelijking met BiBi, waar Katrien me met zachte begeleiding maar concrete manoeuvres in de juiste positie bracht. 

Ook de voedingsconsultaties met Hellen hielpen me enorm vooruit. Dankzij haar ben ik me meer gaan verdiepen in intuïtief eten, waarbij de mindset video’s die ik moest bekijken me enorm veel inzichten gaven in onder andere signalen van honger en verzadiging. Voeding is voeding en ook ik mag daar van genieten!

Kortom, BiBi is een veilige plek voor mij geworden. Waar ik in de small group training mezelf kan uitdagen en anderen mee kan motiveren door hen toe te juichen. Alle trainers blijven creatief en merken de noden op van hun cliënten.

BiBi voelt als een warme knuffel en die gun ik iedereen.

Ik ben in juli gestart bij BIBI en eerlijk gezegd, dat was met een bang hartje maar het werd al snel duidelijk dat dat helemaal niet hoeft. Toen ik er voor de eerste keer binnen stapte voelde ik me instant op m'n gemak, er hing zo'n familiale sfeer waar echt iedereen 'familie' is maar vooral enorm welkom is. Dat is ook zo bij het sporten, ieder op z'n eigen tempo maar toch pushen ze jou om dat extra gewichtje te nemen. Soms vervloek ik ze wel op dat moment :), maar achteraf ben ik hen zo enorm dankbaar want zonder hen zou ik dat nooit doen. Ik zou hier een hele boek kunnen schrijven over BIBI. Maar ik kan oprecht zeggen, dat ze je met alles helpen. Als je u even niet goed in uw vel voelt, maar ook als je gewoon even een luisterend oor nodig hebt. Ze zijn er altijd voor je en helpen je waar ze kunnen. Ik kan zeggen dat ze me geholpen hebben met grote stappen te ondernemen maar vooral om mezelf op de eerste plaatst te zetten. 5 sterren is te weinig, ik zou er los meer geven! Maar team BIBI, ik ben jullie nu al enorm dankbaar! - Eline