
Porties: 1 personen
calorieën: 178kcal
Ingrediënten
- 3 g boter
- 30 g ricotta
- 2 g vanillesuiker
- 0,5 g suiker
- 0,5 stuk ei
- 20 g zelfrijzende bloem
- 25 g rabarber
Instructies
- Schil de rabarber en snij in kleine stukjes
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Mix de boter, suiker, ricotta, eieren en bloem tot een glad mengsel
- Meng de rabarber er onderdoor
- Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet er het cakedeeg erin
- Zet de cake 1 u10min in de voorverwarmde oven.
- De cake is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch
Vegan: Kies een andere vegan snack
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 178kcal | koolhydraten: 23g | eiwitten: 6g | vetten: 7g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 51mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 7g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek