Rabarbercake

Rabarbercake

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 1 uur 15 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 2 uur 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 178kcal

Ingrediënten

  • 3 g boter
  • 30 g ricotta
  • 2 g vanillesuiker
  • 0,5 g suiker
  • 0,5 stuk ei
  • 20 g zelfrijzende bloem
  • 25 g rabarber

Instructies

  • Schil de rabarber en snij in kleine stukjes
  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Mix de boter, suiker, ricotta, eieren en bloem tot een glad mengsel
  • Meng de rabarber er onderdoor
  • Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet er het cakedeeg erin
  • Zet de cake 1 u10min in de voorverwarmde oven.
  • De cake is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch
Vegan: Kies een andere vegan snack
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 178kcal | koolhydraten: 23g | eiwitten: 6g | vetten: 7g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 51mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 7g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.