
Porties: 1 persoon
calorieën: 34kcal
Ingrediënten
- 75 g pompoen
- 25 g wortel
- 0,25 stuk ui
- 0,10 stuk bouillonblokje
- 150 ml water
- 0,5 el olie
- peper, zout
Instructies
- Schil de wortel. De schil van de pompoen mag je eraan laten. Snijd de ui, wortel en pompoen in grove stukken.
- Stoof de ui, wortel en pompoen aan in olie. Voeg na een 5-tal minuten bouillon en water toe.
- Kruid met peper, zout. Laat de groenten ongeveer 30 minuten koken tot de groenten gaar zijn. Mix de soep en kruid bij indien nodig.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met een boterham, toast of cracker.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 34kcal | koolhydraten: 7g | eiwitten: 1g | vetten: 1g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 26mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 3g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek