Pompoensoep –

Pompoensoep

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 45 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 34kcal

Ingrediënten

  • 75 g pompoen
  • 25 g wortel
  • 0,25 stuk ui
  • 0,10 stuk bouillonblokje
  • 150 ml water
  • 0,5 el olie
  • peper, zout

Instructies

  • Schil de wortel. De schil van de pompoen mag je eraan laten. Snijd de ui, wortel en pompoen in grove stukken.
  • Stoof de ui, wortel en pompoen aan in olie. Voeg na een 5-tal minuten bouillon en water toe.
  • Kruid met peper, zout. Laat de groenten ongeveer 30 minuten koken tot de groenten gaar zijn. Mix de soep en kruid bij indien nodig.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven.
Serveren: Serveer met een boterham, toast of cracker.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 34kcal | koolhydraten: 7g | eiwitten: 1g | vetten: 1g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 26mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 3g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *