Courgetti spaghetti

Courgetti spaghetti met kalkoen

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 615kcal

Ingrediënten

  • 100 g courgetti
  • 50 g volkoren spaghetti
  • 0,5 stuk ui
  • 150 g kalkoen in blokjes
  • 50 ml room
  • 100 g kerstomaten
  • 10 g tomatenconcentraat
  • 10 g pijnboompitten
  • 10 g parmezaan
  • 1 el margarine
  • peper, zout, paprikapoeder

Instructies

  • Kook de volkoren spaghetti gaar en wok de courgetti.
  • Snijd de kerstomaten in twee. Snipper de ui fijn.
  • Kruid de kalkoen met peper, zout en paprikapoeder. Verhit margarine en bak hierin de kalkoen.
  • Stoof de ui aan en voeg tomatenconcentraat toe. Laat even goed doorbakken. Voeg daarna de room en parmezaan toe.
  • Meng de spaghetti met kerstomaten en de saus. Leg hierop de gebakken kalkoen. Werk af met pijnboompitten.
Vegetarisch: Vervang de kalkoen door tofu.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of kookpot.
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 615kcal | koolhydraten: 54g | eiwitten: 48g | vetten: 26g | waarvan verzadigde vetzuren: 5g | natrium: 705mg | vezels: 2g | waarvan suiker: 12g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.