
Porties: 1 personen
calorieën: 641kcal
Ingrediënten
- 50 g kropsla
- 3 stuks wortel
- 0,5 stuk avocado
- 1 stuk pompelmoes
- 100 g spek
- 3 sneden volkoren brood
- 1 el mosterd
- 1 el margarine
- salie
Instructies
- Snijd de salie fijn. Pers een halve pompelmoes uit en meng de mosterd en salie eronder.
- Snijd de andere helft van de pompelmoes in schijven (verwijder de schil, want deze is niet lekker).
- Verwijder de schil en de pit van de avocado. Snijd in fijne schijven.
- Bak het spek aan.
- Rasp de wortel. Meng hier de sla, pompelmoes en spek onder.
- Bak de bruine boterham aan in margarine en snijd hem daarna in blokjes.
- Werk af met broodkorstjes, avocado en saus.
Vegetarisch: Vervang het spek door linzen.
Bewaren: Bewaar de saus en broodkorstjes in een apart potje. Zet alles in de koelkast.
Serveren: Serveer koud.
Nutrition
energie: 641kcal | koolhydraten: 60g | eiwitten: 30g | vetten: 33g | waarvan verzadigde vetzuren: 8g | natrium: 1781mg | vezels: 14g | waarvan suiker: 15g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek