
Porties: 1 personen
calorieën: 112kcal
Ingrediënten
- 0,1 stuk ui
- 70 g pastinaak
- 50 g zoete aardappel
- 2 g bouillon
- 150 ml water
- 0,2 el margarine
- peper zout
Instructies
- Snijd de ui, pastinaak en zoete aardappel in grove stukken.
- Stoof de ui, pastinaak en zoete aardappel aan in margarine zonder te kleuren. Overgiet met water, bouillon en laat 30 minuten koken.
- Mix de soep en kruid bij indien nodig.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of kookpot.
Serveren: Serveer warm met een boterham, cracker, toast,…
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.
Nutrition
energie: 112kcal | koolhydraten: 23g | eiwitten: 2g | vetten: 2g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 69mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 6g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek