Pasta pesto –

Pasta pesto

Voorbereidingstijd: 0 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 2 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 468kcal

Ingrediënten

  • 200 g kerstomaten
  • 60 g volkorenpasta
  • 25 g groene pesto
  • 20 g pijnboompitten
  • peper, zout

Instructies

  • Kook de pasta gaar. Grill de pijnboompitten in een pan (je hebt hier geen vetstof voor nodig.
  • Snijd de kerstomaten in twee. Meng de pasta met groene pesto, kerstomaten en werk af met geroosterde pijnboompitten. Kruid eventueel met peper en zout.
Vegetarisch: Vervang de kip door een vegetarisch alternatief of door noten.
Vegan: Vervang de kip door een vegan alternatief of noten. Gebruik vegan groene pesto.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of kookpot.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 468kcal | koolhydraten: 50g | eiwitten: 13g | vetten: 25g | waarvan verzadigde vetzuren: 3g | natrium: 256mg | vezels: 7g | waarvan suiker: 8g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *