Pasta met chorizo

Pasta met chorizo

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 40 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 648kcal

Ingrediënten

  • 60 g volkoren pasta
  • 50 g chorizo
  • 50 g feta
  • 200 g kerstomaten
  • 1 el tomatenconcentraat
  • 0,25 stuk ui
  • 25 ml room
  • 0,5 el rode wijn
  • 1 el olie
  • tijm, oregano, basilicum

Instructies

  • Snipper de ui fijn, snijd de kerstomaten in twee en de chorizo in fijne stukken.
  • Kook de pasta gaar.
  • Stoof de ui aan in olie, voeg de chorizo en tomatenpuree toe en laat bakken. Voeg als laatste de rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen en voeg dan de tomatenstukjes, room en feta erbij. Kruid met tijm, oregano en basilicum.
  • Meng de saus met de gekookte pasta.
Vegetarisch: Vervang de chorizo door vegetarisch gehakt.
Vegan: Vervang de chorizo door vegan gehakt.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven
Serveren: Serveer warm.
Invriezen: Dit recept kan je invriezen.

Nutrition

energie: 648kcal | koolhydraten: 59g | eiwitten: 26g | vetten: 36g | waarvan verzadigde vetzuren: 13g | natrium: 1212mg | vezels: 1g | waarvan suiker: 11g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.