Paprikaspread met naanbrood

Paprikaspread met naanbrood

Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 5 dagen
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 407kcal

Ingrediënten

  • 175 g geroosterde paprika uit bokaal
  • 20 g walnoten
  • 10 g parmezaan
  • 20 g zongedroogde tomaten
  • 1 stuk libanees brood volkoren dit kan je vinden bij de albert heijn. Je kan dit vervangen door wraps.
  • 50 g rucola
  • peper, zout

Instructies

  • Voeg de geroosterde paprika, walnoten, parmezaan en zongedroogde tomaten toe aan een blender. Mix tot een glad mengsel.
  • Verwarm het libanees brood 1 à 2 minuten in de oven of in de microgolfoven. Doe dit op het moment dat je dit gerecht gaat opeten.
  • Werk af met rucola.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Laat de parmezaanse kaas weg.
Bewaren: Bewaar de paprikaspread in de koelkast.
Opwarmen: Verwarm het libanees brood 1 à 2 minuten in de oven of in de microgolfoven. Doe dit op het moment dat je dit gerecht gaat opeten.
Serveren: De paprikaspread serveer je koud. Het libanees brood warm.

Nutrition

energie: 407kcal | koolhydraten: 46g | eiwitten: 15g | vetten: 20g | waarvan verzadigde vetzuren: 4g | natrium: 492mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 17g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.