
Porties: 1 persoon
calorieën: 181kcal
Ingrediënten
- 30 g bloem
- 30 ml melk
- 0,5 stuk ei
- 50 g diepvriesframbozen
- 1 theelepel vanillesuiker
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de eieren los en voeg melk toe. Zeef de bloem erbij. Zitten er teveel klonters in je deeg zeef dan nog je volledige deeg. Voeg de vanillesuiker toe
- Doe diepvriesframbozen in vormpjes en verdeel hierover het pannenkoeken mengsel
- Plaats in een voorverwarmde oven voor 15 minuten tot je een pannenkoek hebt.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook ander fruit gebruiken voor deze pannenkoeken. Je kan dit ook als ontbijt eten, serveer er dan nog yoghurt, skyr, platte kaas bij.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Kies een vegan snack.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de pan of oven.
Serveren: Serveer warm of koud.
Nutrition
energie: 181kcal | koolhydraten: 31g | eiwitten: 8g | vetten: 3g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 49mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 4g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek