Pannenkoek met rood fruit

Pannenkoek met rood fruit

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 25 minuten
Porties: 1 persoon
calorieën: 181kcal

Ingrediënten

  • 30 g bloem
  • 30 ml melk
  • 0,5 stuk ei
  • 50 g diepvriesframbozen
  • 1 theelepel vanillesuiker

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Klop de eieren los en voeg melk toe. Zeef de bloem erbij. Zitten er teveel klonters in je deeg zeef dan nog je volledige deeg. Voeg de vanillesuiker toe
  • Doe diepvriesframbozen in vormpjes en verdeel hierover het pannenkoeken mengsel
  • Plaats in een voorverwarmde oven voor 15 minuten tot je een pannenkoek hebt.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook ander fruit gebruiken voor deze pannenkoeken. Je kan dit ook als ontbijt eten, serveer er dan nog yoghurt, skyr, platte kaas bij.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Kies een vegan snack.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de pan of oven.
Serveren: Serveer warm of koud.

Nutrition

energie: 181kcal | koolhydraten: 31g | eiwitten: 8g | vetten: 3g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 49mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 4g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_by_hellen_katrien
Tags: No tags

Comments are closed.