Panini met gedroogde ham, vijgen en geitenkaas

Panini met gedroogde ham, vijgen en geitenkaas

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 438kcal

Ingrediënten

  • 1 snede gedroogde ham
  • 50 g geitenkaas
  • 2 stuks gedroogde vijgen
  • 1 stuk panini
  • 50 g rucola
  • 50 g kerstomaten
  • 0,5 stuk komkommer
  • tijm, peper

Instructies

  • Snijd de geitenkaas in schijfjes en de vijgen in reepjes.
  • Snijd de panini in twee. Beleg de panini met geitenkaas, gedroogde ham en vijgen. Kruid met tijm en peper.
  • Bak de panini 2 à 3 minuten in de pan goudbruin of leg in de oven.
  • Snijd de komkommer in fijne stukken, de kerstomaten in twee en meng onder de rucola.
Vegetarisch: Laat de gedroogde ham weg en vervang door 10 g walnoten voorzie extra geitenkaas.
Vegan: Laat de gedroogde ham weg en vervang door 10 g walnoten. Vervang de geitenkaas door vegan kaas.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de oven.
Serveren: Serveer warm met een salade.

Nutrition

energie: 438kcal | koolhydraten: 63g | eiwitten: 21g | vetten: 13g | waarvan verzadigde vetzuren: 8g | natrium: 714mg | vezels: 6g | waarvan suiker: 21g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.