Paddenstoelen pasta –

Paddenstoelen pasta

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 596kcal

Ingrediënten

  • 60 g volkoren pasta
  • 200 g paddenstoelen
  • 0,5 teentje look
  • 0,5 stuk ui
  • 10 g parmezaan
  • 60 g mozzarella
  • 25 ml witte wijn
  • 1 el margarine
  • peper zout, verse peterselie

Instructies

  • Snijd de paddenstoelen en ui fijn. Pers het teentje look.
  • Kook de pasta gaar.
  • Stoof de ui met look en voeg daarna de paddenstoelen toe en bak ze goudbruin. Blus met een scheut witte wijn.
  • Giet de pasta af en meng de paddenstoelen onder de pasta. Smaak af met parmezaan, peper en zout. Verkruimel als laatste de mozzarella erover. Werk af met verse peterselie.
Variatiemogelijkheden: Gebruik verschillende soorten paddenstoelen.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Gebruik vegan kaas als alternatief.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in een kookpot of in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 596kcal | koolhydraten: 63g | eiwitten: 30g | vetten: 26g | waarvan verzadigde vetzuren: 11g | natrium: 657mg | vezels: 5g | waarvan suiker: 7g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *