
Porties: 1 personen
calorieën: 314kcal
Ingrediënten
- 45 g havervlokken
- 150 ml amandelmelk
- 1 stuk appel
- 10 g rozijnen
- 10 g amandelen
- scheut citroensap
- snufje kaneel
Instructies
- Snijd de appel in fijne blokjes en besprenkel ze met citroensap. Kruid met kaneel.
- Meng de havervlokken, amandelmelk, rozijnen, appel onder elkaar.
- Kruid indien gewenst bij met kaneel.
- Doe dit in een potje. Plaats voor een nacht in de koelkast.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook kiezen voor gewone koemelk of een ander plantaardig alternatief.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar dit gerecht zeker in de koelkast. Je kan dit gerecht koud opeten.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven als je van een warm ontbijt houdt.
Serveren: Werk af met enkele amandelen.
Nutrition
energie: 314kcal | koolhydraten: 50g | eiwitten: 9g | vetten: 10g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 201mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 8g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen
Op zoek naar meer receptinspiratie?
Klik hier
Add a Comment