Overnight oat apple pie

Over night oat apple pie

Bereidingstijd: 10 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 314kcal

Ingrediënten

  • 45 g havervlokken
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 stuk appel
  • 10 g rozijnen
  • 10 g amandelen
  • scheut citroensap
  • snufje kaneel

Instructies

  • Snijd de appel in fijne blokjes en besprenkel ze met citroensap. Kruid met kaneel.
  • Meng de havervlokken, amandelmelk, rozijnen, appel onder elkaar.
  • Kruid indien gewenst bij met kaneel.
  • Doe dit in een potje. Plaats voor een nacht in de koelkast.
Variatiemogelijkheden: Je kan ook kiezen voor gewone koemelk of een ander plantaardig alternatief.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Vegan: Dit recept is vegan.
Bewaren: Bewaar dit gerecht zeker in de koelkast. Je kan dit gerecht koud opeten.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven als je van een warm ontbijt houdt.
Serveren: Werk af met enkele amandelen.

Nutrition

energie: 314kcal | koolhydraten: 50g | eiwitten: 9g | vetten: 10g | waarvan verzadigde vetzuren: 1g | natrium: 201mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 8g
Heb je dit recept geprobeerd?Deel je foto en tag @bibi_antwerpen

Op zoek naar meer receptinspiratie?

Klik hier

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *