Ovenschotel met feta

Ovenschotel met feta

Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Bewaartijd: 4 dagen
Totale tijd: 35 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 421kcal

Ingrediënten

  • 200 g aardappelen
  • 100 g bloemkool
  • 100 g courgette diepvries
  • 50 g feta
  • 1 el olie
  • peper, zout, rozemarijn, tijm

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd de aardappelen in acht. Verdeel de bloemkool in roosjes. Snijd de courgette in schijfjes.
  • Kook of stoom de aardappelen een 5-tal minuten. Ze mogen niet gaar zijn want ze moeten nog gebakken worden de oven.
  • Verdeel de aardappelen, bloemkool en courgette over een bakplaat. Besprenkel met olie en kruid met peper, zout, rozemarijn en tijm.
  • Plaats 20 minuten in de oven. Verkruimel de feta erover.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de microgolfoven of oven.
Serveren: Serveer warm.

Nutrition

energie: 421kcal | koolhydraten: 46g | eiwitten: 15g | vetten: 21g | waarvan verzadigde vetzuren: 8g | natrium: 600mg | vezels: 8g | waarvan suiker: 8g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.