
Porties: 1 persoon
calorieën: 622kcal
Ingrediënten
- 2 stuks naanbrood
- 25 g geraspte kaas
- 50 ml tomatenpassata
- 1 schel cobourg
- 100 g kerstomaten
- 0,25 stuk rode ui
- oregano
Instructies
- Verwarm de oven op 180°C.
- Snijd de rode ui in twee en daarna in fijne ringen. Snijd de kerstomaten in twee.
- Smeer het naanbrood in met tomatenpassata en kruid met oregano.
- Beleg de naanbroodpizza met geraspte kaas, tomaten, rode ui en cobourg.
- Zet voor 10 tot 15 minuten in de oven.
Variatiemogelijkheden: Je kan de naanbroodpizza ook beleggen met andere groenten zoals paprika, olijven,…
Vegetarisch: Laat de cobourg weg en voeg mozzarella toe.
Bewaren: Bewaar in de koelkast.
Opwarmen: Warm op in de oven.
Serveren: Serveer warm.
Nutrition
energie: 622kcal | koolhydraten: 67g | eiwitten: 26g | vetten: 27g | waarvan verzadigde vetzuren: 11g | natrium: 1339mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 10g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek