Mugcake

Mugcake

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Bewaartijd: 3 dagen
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 personen
calorieën: 504kcal

Ingrediënten

  • 40 g speculaaspasta
  • 25 ml melk
  • 50 g ei
  • 15 g suiker
  • 30 g zelfrijzend bakmeel
  • 10 g cacaopoeder

Instructies

  • Meng het ei met de melk. Voeg de suiker en speculaaspasta toe. Zeef de bloem en het cacaopoeder erbij en meng goed dat er geen klonters achterblijven.
  • Doe het mengsel in een mok. En zet deze in de koelkast. Op het moment dat je de mugcake gaat opzetten ze je deze 2 minuten in de microgolfoven tot je een cake krijgt.
Variatiemogelijkheden: Je kan bij de mugcake ook yoghurt en een stuk fruit eten.
Vegetarisch: Dit recept is vegetarisch.
Bewaren: Bewaar een ongebakken of gebakken mugcake in de koelkast.
Opwarmen: Warm de ongebakken mugcake op in de microgolfoven.
Serveren: Serveer warm of koud.

Nutrition

energie: 504kcal | koolhydraten: 45g | eiwitten: 12g | vetten: 6g | waarvan verzadigde vetzuren: 2g | natrium: 84mg | vezels: 4g | waarvan suiker: 17g
Wil jij graag meer recepten?Download ons gratis mini meal prep kookboek
Tags: No tags

Comments are closed.