Koken in recordtijd

lekker en gezond koken met weinig tijd

lekker en gezonde voeding

Lekker en gezond koken met weinig tijd?

Een inspirerend weekmenu zonder uren in de potten te staan roeren?
Evenwichtige, gezonde recepten die smaken naar meer?
Denk je bij mealprep meteen aan een stapel saaie, smaakloze maaltijden in je koelkast?

Think again!

BIBI Antwerpen gidst je naar een gezonde levensstijl met slimme foodtips en heerlijke, hapklare gerechten. Van gezonde mealprep tot healthy mindset: Diëtiste Hellen verrast met originele, gebalanceerde recepten.

 

Een diëtiste, iets voor jou? Wil je graag…

 • weten of je maaltijd wel of niet gezond is
 • tijd besparen met boodschappen en koken
 • gezonde recepten boordevol voedingsstoffen ontdekken
 • veel kookinspiratie voor alle maaltijden
 • je frustratie en stress over koken en eten kwijtraken
 • meer rust in je hoofd omdat je niet meer moeten denken ‘wat eten we vandaag?’
 • lekker en gezond koken met weinig tijd

Daar willen wij je graag bij helpen!

lekker en gezonde voeding

Hoe doen we dat?

 • weekmenu:  je krijgt meteen toegang tot 8 weekmenu’s (voor je diner). 
 • boodschappenlijstje: maak automatisch een boodschappenlijstje aan, persoonlijk aangepast aan het aantal personen.
 • kookvideo: in een video van 1 tot 1,5 uur kookt Hellen samen met jou alle diner recepten voor een hele week. Zo maak je op korte tijd eten voor 6 avonden. Handig!
 • ingrediëntenvideo: weet jij nooit goed welke ingrediënten je moet kopen op basis van een recept? In een ingrediëntenvideo laat Hellen zien welke gezonde voeding zij koopt in de winkel met extra tips en tricks.
 • toegang tot de recepten database: alle recepten worden verzameld in een aparte receptendatabase (ps.: je krijgt ook nog extra ontbijt en lunch recepten). 

Een glimp van onze kookvideo’s? Laat je inspireren!

Ingrediëntenvideo

Lekker koken? Voorbereiding is key! In deze video legt diëtiste Hellen uit welke gezonde ingrediënten ze koopt.

Kookvideo

Deze preview toont de eerste 10 minuten van een BIBI kookvideo (normaal duurt deze 1,5 uur).

Zoveel voordelen

Bespaar geld

Met het BIBI boodschappenlijstje doe je maar 1 keer boodschappen per week. Zo kom je minder in de verleiding om te veel eten te kopen.

Meer tijd voor jezelf

Met een slimme mealprep kook je alles in één keer. Dat wil zeggen ook maar 1 keer opruimen en afwassen. Handig!

Lekker en gevarieerd

Diëtiste Hellen stemt elke maaltijd af op jouw persoonlijke noden. Zo krijg je elke dag alle gezonde voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft.

Minder stress

BIBI biedt een hapklaar antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Een heldere eetplanning die zorgt voor rust in je hoofd!

Stoppen met overeten

Dankzij de mealprep gaat elke portie in een potje. Het risico dat je je overeet, wordt zo veel kleiner.

Minder foodwaste

Je ingrediënten zijn precies aangepast op je weekmenu. Zo zal je niet alleen minder kopen, maar ook minder weggooien. Win-win!

5/5

Er gingen je al meer dan 100 vrouwen voor

Zelf koken met de coaching en kennis van een diëtiste? Yes please!

Smaakvol, gezellig en gezond koken hoeft geen uren in beslag te nemen. Integendeel! BIBI Antwerpen laat zien hoe je met een slimme, inspirerende mealprep in één keer een hele weekmenu voorbereidt.

En dat voor maar €59

Voor ieder wat wils...

We werken met seizoensgebonden weekmenu’s want bij warm weer eet je misschien liever een salade en bij koude dagen warm stoofvlees.

En wat als ik die 8 weekmenu’s beu ben? Ook daar hebben we een oplossing voor. Je kan gewoon 8 nieuwe weekmenu’s aankopen.

Hoe ziet zo een weekmenu eruit? Om je lichaam te voorzien in alle voedingsstoffen bestaan de weekmenu’s altijd uit een recept met vlees, vis en een veggie recept. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze BIBI weekmenu’s (opgelet niet voor hongerige kijkers).

Voorbeeld weekmenu 1:

Vol au vent

Pasta met zalm

Nasi goreng

Voorbeeld weekmenu 2

Lasagne

Scampi diabolqiue

Scampi diabolique

Fritatta van zoete aardappel

lekker en gezonde voeding

Wie verzint toch al die menu's?

Hi, ik ben Hellen, jouw diëtiste. Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt. Ik merkte snel dat het “lekkere” vaak wegvalt zodra het over “gezond” gaat, daarom besloot ik naast mijn diploma van diëtist, een opleiding tot kok te volgen.

Door het begeleiden van vrouwen viel er mij iets op. Namelijk tijd, iedereen wil graag elke dag gezond eten maar door tijdsgebrek is dit niet altijd mogelijk. Bovendien is er ook niet altijd de goesting. Na een lange dag werken, in de file staan, in de regen fietsen,… heb je gewoon niet altijd de fut om ook nog eens gezond te koken. 

Daarom specialiseerde ik mij in meal preppen (= op één moment meerdere maaltijden bereiden die je op een later tijdstip kan opeten). Zo krijg je meer vrije tijd die je kan besteden aan je kinderen, partner, hobby… minder stress en meer plezier gegarandeerd.

Klaar om te starten?

BIBI boost je gezonde eetgewoontes met lekkere weekmenu’s.

Nog vragen? Bekijk onze FAQ

Je betaald €59.

Ja hoor. Elk recept heeft een vegetarische variant. In de kookvideo worden de recepten wel gewoon gemaakt maar de aanpassingen zijn eenvoudig en je kan ons altijd vragen stellen.

Ja hoor, je ontvangt na je aankoop meteen een factuur.

Hellen heeft al meer dan 200 recepten bedacht die je kan meal preppen. Ben jij de 8 weekmenu’s beu? Dan kan je er gewoon 8 nieuwe aankopen. De weekmenu’s zijn ook seizoensgebonden bij warm weer eet je misschien liever een salade en bij koude dagen warm stoofvlees. Je kan in de winter dus wintermenu’s aankopen en in de zomer, zomermenu’s.

Ondertussen hebben al meer dan 100 vrouwen de menu’s geprobeerd. We krijgen alleen maar positieve feedback dat ook de partner en kinderen de maaltijden geweldig vinden. Dat komt zeker goed.